mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Tasarımda Değişiklik
Bugün itibariyle sitemin tasarımını değiştirmiş bulunmaktayım. Uzun süre tasarımı değiştirmemiştim. Bu nedenle tasarım üzerinde değişiklikler yaptım. Öncelikle javascript kütüphanesi olan jquery'i kullanmaya başladım. Tasarım olarakta tamamen yeniden kodladım. Ancak sitemin sol (içerik) tarafını değiştirmedim. Sağ tarafı ise yeniden düzenledim. Bu değişiklikler zaman içinde devam edecektir. Umarım yeni tasarım sitemi ziyaret edenlerin hoşuna gider ve daha faydalı paylaşımlara devam ederim.
Mehmet Duran 16 Kasım Pazar 2008 5 11714 3,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Jquery ile Gridview'da ki Checkbox'ların Tümünü İşaretleme veya Bırakma Jquery ile Typing Uygulaması (Harf Harf Yazdırma) Resimlerinizi Oval Yapın Jquery ve Ajax ile Yaptığım Uygulamalar Hazır Mezuniyet (Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği)
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Erdem ÖZKARA 16 Kasım Pazar 2008 16:44 #1
Böyle daha derli toplu olmuş. :)
Mehmet Duran 16 Kasım Pazar 2008 16:48 #2
Şimdilik bu kadar yapabildim. Önümüzdeki günlerde değişiklikler devam edebilir. Çok daha iyi bir tasarımı zaman içinde değişikliklerle beraber elde edeceğimi düşünüyorum. Yorumun için tekrar teşekkürler.
Hakan Özaslan 16 Kasım Pazar 2008 22:53 #3
Siteni sürekli takip ediyorum hatta her gün bi göz atıyorum. Yeni tasarım güzel kullanılabilirlik artmış jquery sayesinde.
Yaw bu JQuery :(( 18 Kasım Salı 2008 20:54 #4
Anlayamadım gitti. Bana çok karışık geliyor. Sanki onu öğrenirsem neredeyse her şeyi öğrenmiş olurum gibi oluyorum :) Halbuki çok da iyi C# kodu yazarım...
Mehmet Duran 18 Kasım Salı 2008 20:58 #5
Merhabalar. Şunu söylemeliyim ki jquery hazır javascript kütüphanesi ve birçok işlemi fazla kod yazmadan yapabiliyoruz. Ancak şu ana kadar ben sadece ajax uygulamalrını kendim yaptım. Diğer uygulamaları internette araştırarak buldum ama yaptığım araştırmalar sonucu bunları anlama fırsatı buldum. Bende önümüzdeki dönemde zaman buldukça jquery ile kendi uygulamalarımı geliştirmeyi planlıyorum. Bence fazla zorlanacak birşey yok.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Ne edersen kendine, edersin kendi kendine.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009